haberkartali.net

N’Sakala: “Kim daha çok isterse ona gideceğim”

29 Nisan 2020 - 12:16
Alanyaspor’un sol beki, "Beşiktaş'a mı, Fenerbahçe'ye mi gideceksin?" sorusuna "Kim çok isterse ona gideceğim" yanıtını verdi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin transfer etmek istediği Alanyasporlu N’Sakala açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın‘ın ofansif futbol sevdiğine değinen N’Sakala: “Sergen hoca Beşiktaş’ta başarılı olabilir. O futbolu çok iyi biliyor. Yetenek seçmesini bilen bir adam. Bu çok önemli bir konu. Sergen Yalçın kesinlikle ofansif bir anlayışı benimser. Gol atma odaklıdır. Defans da olsan, orta saha da olsan her zaman hücuma katkı sağlamanı bekler. Yapamıyor musun, olmadı mı, her zaman denemeni sağlayan, seni ittiren bir hoca. Çoğu hoca onun gibi değildir. Dolayısıyla kendini takıma her zaman dinletiyor.” ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın’la iletişimi hakkında açıklamalarda bulunan N’Sakala: “Beşiktaş’ta göreve başladıktan sonra konuşmadım. Ama ekibiyle konuştum. İyi bir iletişimimiz var. Beşiktaş ile yaptığımız son lig maçında biraz sohbet ettik ancak transferle ilgili değildi. Kontağımız iyi, mesajlaşıyoruz ama transferi hiç konuşmadık. Bekliyorum.” dedi.

“İki takım da istiyor”

Transferi hakkında dedikoduları değerlendiren N’Sakala: “Fenerbahçe mi Beşiktaş mı diye çok kişi bana sormaya başladı. İki takımda da arkadaşlarım var. Sergen hocayı çok iyi tanıyorum. Beraber iyi zamanlar geçirdik. Transferde seçim yapmak her zaman zordur. Cevabı tam bilmiyorum çünkü kulübün içi hakkında bilgim yok. İkisi de çok büyük, güçlü, taraftar potansiyelleri inanılmaz takımlar. Her futbolcu oralarda oynamak ister. Dışarıdan baktığın zaman ikisi de benim gözümde aynı. Bu yüzden seçim zor. Eğer Paris şehrinde yaşamak istiyorsan PSG’de oynayacaksın. Ama İstanbul’da pek çok seçenek var. İki takım taraftarları da ‘bize gel’ diyor. Ben sürece bakacağım beni kim daha fazla istiyorsa, onu gördükten sonra kararımı vereceğim. Göreceğiz.” ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.