haberkartali.net

Nsakala tamam, Cisse yakın

25 Temmuz 2020 - 12:27
Yeni sezon transfer planlaması çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, harekete geçmek için Türkiye'de futbol sezonunun noktalanmasını bekliyor.

Siyah beyazlıların gündeminde yer alan iki isim; Nsakala ve Papiss Cisse için Aytemiz Alanyaspor’un Trabzonspor ile Türkiye Kupası finalinde oynayacağı karşılaşma sonrası aksiyon alınacak…

Siyah beyazlı ekibin devre arasında söz kestiği Nsakala’nın transferinin kupa finalinin ardından resmiyet kazanması bekleniyor…

Başarılı sol bek ile 2 artı 1 yıllık anlaşma sağlayan Beşiktaş, 30 yaşındaki futbolcuya 700 bin euro maaş ödeyecek.

Nsakala ile birlikte bir diğer Alanyasporlu futbolcu Cisse de Beşiktaş’a yakın…

Burak’ın Fransa’ya gitmesinin ardından Güven Yalçın – Umut Nayir ve Larin’den oluşacak forvet hattını güçlendirmek isteyen siyah beyazlılar, tecrübeli forvetle masaya oturdu.

Senegalli golcüyle sözleşme şartlarında henüz anlaşma sağlanamazken, Beşiktaş’ın futbolcuya 1 yıllık kontrat önerdiği; Cisse’nin ise en az 2 sezon için imza atmaktan yana olduğu öğrenildi.

Siyah beyazlıların Cisse’ye 750 bin euroluk maaş teklifi ile gittiği belirtiliyor.

Haber Kaynağı: beIN Sports

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.