haberkartali.net

Okay Yokuşlu harekatı başlıyor

03 Temmuz 2022 - 10:33
Beşiktaş, Celta Vigo ile yollarını ayıran 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu için çalışma başlattı.

Transferde hızını artıran ve şampiyonluk mücadelesi verecek bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetiminden Okay Yokuşlu hamlesi geldi.

Celta Vigo ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran milli futbolcu ile hemen temasa geçen siyah-beyazlılar, ikinci kez ikna çalışmalarına başladı. Daha önce görüştükleri 28 yaşındaki orta sahayı Galatasaray’ın da istemesi nedeniyle işi sıkı tutan Beşiktaş, bu hafta içinde pazarlık masasına oturmak için menajeriyle sözleşti.

Celta Vigo’ya gitmişti

Teknik direktör Valerien Ismael’in de alınması yönünde talimat verdiği Okay’ın beklentileri hakkında ön bilgi alan yönetimin, şartların uyması halinde transferi hemen bitirmeyi hedeflediği öğrenildi.

2018 yılında Trabzonspor’dan 6 milyon Euro’ya Celta Vigo’ya giden tecrübeli oyuncu, 2021’de West Bromwich’e, 2022 yılında ise Getafe’ye kiralanmıştı.

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.