haberkartali.net

Önce Balotelli sonra Cisse

13 Ağustos 2020 - 8:20
Siyah Beyazlılar'da Balotelli transferinin belli olması sonrasında Cisse transferinin de resmiyet kazanması bekleniyor.

Yeni sezon öncesinde forvet hattını güçlendirmek için yoğun bir çalışma içerisinde bulunan Beşiktaş, İtalya Serie A ekibi Brescia’nın dünyaca ünlü golcüsü Mario Balotelli’yi ilk hedef olarak belirlemişti.

30 yaşındaki İtalyan forvetle görüşmelerini sürdüren yönetim, mevcut kulübünden 1.5 milyon avro kazanan yıldız isimle, bonus konusunda yapılan pazarlıklarda henüz imza aşamasına gelemedi.

Tecrübeli futbolcunun garanti maaşa ek olarak bonus konusunda da çıtayı yüksek tutması sonrasında temasların tıkandığı belirtildi.

Brescia’yla bir yıl daha kontratı bulunmasına rağmen kulübünden ayrılıp bonservissiz olarak gelme durumu olması sebebiyle yüksek bonuslu bir kontrat talep eden Balotelli’nin bu konudaki ısrarına olumlu bakmayan yönetimin, son olarak 2 milyon avroluk maaş teklifini masaya koyduğu bildirildi.

Raiola, ilk kez konuştu

Konuyla ilgili olarak dün İtalyan La Gazetta dello Sport’a konuşan Balotelli’nin menaceri Mino Raiola, “Balotelli için Beşiktaş’la görüşüyoruz” ifadelerini kullandı. Beşiktaş’ın transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları’nın, bonus ve diğer ek maddeler konusunda ısrarcı olan İtalyan golcünün menaceri Raiola’yı ikna etme konusunda yoğun mesai harcadığı ifade edildi.

Dört gözle Kartal’ı bekliyor!

Forvet hattına 2 takviye yapacak olan Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor’la yollarını ayıran Papiss Cisse’yle her konuda anlaşmıştı.

Hücum hattındaki önceliğini Balotelli’ye veren Siyah-Beyazlılar’ın, bu futbolcu konusunda olumlu ya da olumsuz kesin sonucun alınması sonrasında Cisse’yi kadrosuna kattığını resmen duyurması bekleniyor.

Son olarak önceki gün Instagram hesabından Beşiktaş’ı takibe alan 35 yaşındaki golcünün, Kara Kartal’dan gelecek haberi dört gözle beklediği konuşuluyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.