haberkartali.net

Önündeki 4 maç kaderini belirleyecek

08 Mart 2021 - 10:46
Beşiktaş, sırasıyla Başakşehir, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Alanya ile oynayacak. Yalçın, "4 maçı kayıpsız atlatırsak yolumuz açılacak" dedi.

Beşiktaş keskin bir viraja giriyor. Gaziantep’i yenerek zirveye yerleşen Kartal, önündeki 4 maçı da kazanarak şampiyonluk iddiasını daha da güçlendirmek istiyor. Beşiktaş sırasıyla Başakşehir, F.Bahçe, Kasımpaşa ve Alanya ile karşılaşacak.

Kurmaylarıyla hesap yapıyor

Sergen Yalçın da kritik maçlar öncesinde kurmaylarıyla sürekli hesap yapıyor. Oyuncularına seslenen tecrübeli hoca, “Bu 4 maçı kayıpsız geçersek yolumuz sonuna kadar açılır” dedi.

9 günde 3 kritik maç

Beşiktaş 9 günde 3 kritik maça çıkacak. 12 Mart’ta ligde Başakşehir ile karşılaşacak Kartal 16 Mart’ta Başakşehir’le bu kez kupada karşılaşacak. 21 Mart’ta ise rakip Fenerbahçe.

15 puan topladı

‘Savaşımız yeni başlıyor’ diyen Sergen Yalçın 5’te 5 yaptı. Kalesini kapattı.
Sezonun ikinci yarısına 5 puan kaybederek başlayan Beşiktaş’ta Sergen Yalçın ‘Savaşımız yeni başlıyor’ demişti. Siyah-Beyazlılar, Yalçın’ın bu sözünün ardından çıktığı 5 maçta 15 puan toplayıp kalesinde sadece 1 gol gördü. Kartal’ın performansı taraftarını da mutlu etti.

Haber Kaynağı: Takvim

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.