haberkartali.net

Onyekuru, radara girdi

20 Haziran 2022 - 11:00
Siyah beyazlılar, bir dönem Galatasaray'da forma giyen tecrübeli kanat oyuncusu Onyekuru ile anlaşma zemini arıyor.

Jorge Jesus’un göreve gelmesinin ardından transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe , Santa Clara’dan Lincoln Henrique ve PSV’den Bruma’yı kadrosuna katmıştı. Bir dönem Galatasaray ‘da da forma giyen ve Fatih Terim’in en etkili ismi olan Bruma, transferiyle sarı kırmızılı taraftarları üzmüştü.

Onyekuru Beşiktaş yolunda

Bu transferin ardından Galatasaraylı taraftarlara bir kötü haber de Henry Onyekuru‘dan geldi. Nijeryalı futbolcunun Beşiktaş yolunda olduğu öğrenildi.

Mutsuz durumda

Olympiakos’ta mutsuz olduğu belirtilen ve daha önce 3 kez Galatasaray formasını giyen oyuncunun Beşiktaş ve Galatasaray’ın gündeminde yer aldığı ancak henüz kararını vermediği belirtildi.

“İstanbul’da bir kulüple görüşüyoruz”

Bir radyoda açıklamalarda bulunan Onyekuru’nun menajeri D’Avila, “Oyuncum için bir İstanbul’dan bir de dışarıdan bir kulüple görüşüyorum. Onyekuru İstanbul’a dönmek istiyor. İlerleyen zamanda durumu netleşecek.” ifadelerini kullanmıştı.

Haber Kaynağı: Takvim

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.