haberkartali.net

Orman kalsın, Çebi dönsün

28 Eylül 2019 - 11:14
Son yönetim kurulu toplantısında Fikret Orman’ı istifadan döndüren yöneticiler, daha güçlü bir Beşiktaş için Ahmet Nur Çebi’nin yeniden ekibe dahil edilmesini teklif etti.

Beşiktaş’ta her yeni günde yeni bir sıcak gelişme yaşanıyor. Geçtiğimiz salı günü yaptığı açıklamada “Beşiktaş’ta bir kan değişikliğine ihtiyaç var” diyerek görevi bırakma kararı alan Fikret Orman, perşembe günü ise yönetim kurulunun yaptığı baskılar sonucu istifa etmekten vazgeçmişti. 13 Ekim’de yapılacak olan olağanüstü kongreye kadar başkanlığa devam edecek olan Orman’ın yeniden aday olması için de yakın markaj devam ediyor. Yönetim kurulu üyelerinin bu yönde ortaya koyduğu yeni plan ise dengeleri değiştirecek türden. Fikret Orman’ın istifasından sonra gözler camianın önde gelen isimlerinden Ahmet Nur Çebi’ye çevrilmişti. Başkanlığa adaylığını koymak için harekete geçen Çebi, Orman’ın istifadan dönmesi ve yeniden aday olma ihtimalinin belirmesi üzerine geri adım atmıştı.

Orman sıcak baktı

Her fırsatta Fikret Orman’ın aday olduğu kongrelerde yarışa girmeyeceğini belirten Ahmet Nur Çebi’nin yeniden ekibe dahil edilmesi önerildi. Geçen yıl Eylül ayında yapılan seçimde yönetimden çıkarılan Çebi ile yapılacak ortaklığın kulübü yeniden ayağa kaldıracağını düşünen yöneticiler “Aslolan Beşiktaş’tır. Şahsi hesapları bir yana bırakıp kulübü yeniden güçlü günlerine döndürmeliyiz. Bu ortaklık dışındaki bütün ihtimaller kulübü daha da kaosa sürükler” diyerek bu planı ortaya koydu. Başkan Orman’ın da sıcak baktığı girişim için önümüzdeki günlerde harekete geçilmesi bekleniyor. Fikret Orman ile Ahmet Nur Çebi’yi bir araya getirmeyi düşünen yöneticiler, seçime kadar çizilecek yol haritasının da belirlenmesini hedefliyor.

Haber Kaynağı: Türkiye Gazetesi

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.