haberkartali.net

Planlar Burak üzerine

19 Temmuz 2020 - 10:20
Bir haftadır özel olarak çalışan Burak Yılmaz, Fenerbahçe maçında sahada olacak. Diaby ise yardımcı forvet olarak görev yapacak.

Sezonu 3. bitirmeyi hedefleyen Beşiktaş, bugün ezeli rakibi Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Derbide oynamak için bir haftadır tesislere kapanan ve özel çalışma yapan Burak Yılmaz amacına ulaştı. 35 yaşındaki kaptanın dün yapılan kontrollerinin ardından sahada olmasına engel bir durum olmadığı belirtildi. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın bu duruma sevindiği ve planlarını Burak üzerine yaptığı kaydedildi. Yalçın, Diaby’yi de yardımcı forvet olarak sahaya sürmeyi planlıyor. Cezası biten Atiba takıma dönecek. Takımdan ayrılan Ruiz’in görevini de Roco üstlenecek.

4 oyuncuda ceza korkusu

Fenerbahçe ile oynanacak derbi maç öncesi Beşiktaş’ta 4 önemli isim sarı kart sınırında bulunuyor. Caner Erkin, Domagoj Vida, Mohamed Elneny ve Jeremain Lens bugün forma giyip kart görmeleri halinde son hafta Gençlerbirliği ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek. Teknik direktör Sergen Yalçın oyuncularına uyarıda bulunup dikkatli olmalarını istedi.

Fenerbahçe taraftarı da statta

Pandemi nedeniyle seyircisiz oynanan maçlarda tribünleri taraftarların karton maketleri süslüyor. Fenerbahçe’nin vefat eden tribün emekçileri bugün Beşiktaş deplasman tribününde yerlerini alacak.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.