haberkartali.net

Potanın Kartalları, Avrupa’da kanatlanamadı

30 Ekim 2019 - 0:14
Beşiktaş Sompo Sigorta, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi üçüncü hafta maçında deplasmanda Telekom Baskets Bonn'a 86-82 mağlup oldu.

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, FIBA Şampiyonlar Ligi’nin üçüncü haftasında deplasmanda Alman temsilcisi Telekom Baskets Bonn’a konuk oldu.

Potanın Kartalları maça: Jordan Theodore, İsmet Akpınar, Toddrick Gotcher, Nemanja Djurisic ve James McAdoo ilk beşiyle başladı. Beşiktaş Sompo Sigorta, ilk yarıya 47-41 geride gitti. Üçüncü çeyrekte sayı üretmekte zorlanan siyah beyazlılar, son çeyreğe on sayı geride girdi (67-57). Final periyodunda 25 sayı bulabilen Potanın Kartalları, salondan 86-82 mağlup ayrıldı.

Beşiktaş adına sahanın en skorer oyuncusu 20 sayı kaydeden Shaq McKissic olurken onu 18 sayı ile İsmet Akpınar takip etti.

Böylece Beşiktaş Sompo Sigorta, Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son iki maçından da mağlup ayrılmış oldu.

Siyah beyazlı takım, FIBA Şampiyonlar Ligi normal sezon dördüncü maçında 6 Kasım Çarşamba günü deplasmanda İtalyan ekibi Happy Casa Brindisi ile karşılaşacak.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.