haberkartali.net

Quaresma’dan Balotelli’ye: “En doğru adres Beşiktaş”

12 Ağustos 2020 - 9:09
Balotelli eski takım arkadaşları Quaresma ve Eto’o‘ya danıştı. İkisi de aynı cevabı verdi: "Hiç düşünme. En doğru adres Beşiktaş."

Santrafor mevkine güçlü bir takviye yapmak isteyen Beşiktaş‘ta gündem yine Balotelli. İtalyan futbolcunun menajeri ile görüşmeler aralıksız devam ederken, Balotelli de kendi adına bir takım temaslarda bulundu. Balotelli, kendisini isteyen Beşiktaş’ı Türkiye’yi iyi tanıyan iki isme sordu.

Balotelli Beşiktaş’ı sordu

Balotelli Inter’den takım arkadaşı Quaresma ile yine İtalya’da yıllarca top koşturan Samuel Eto’o ile konuştu. Her iki ismin de Balotelli’ye cevabı neredeyse kelimesi kelimesine aynı oldu.

Irkçılık konusunda çok hassas

Quaresma ile Eto’o Balotelli’ye “Hiç düşünme. Senin için en doğru adres Beşiktaş’tır. Beşiktaş taraftarı ve Türk insanı en az senin kadar kadar ırkçılık konusunda hassastır” ifadelerini kullandılar.

Artık Beşiktaş’a daha yakın

Aldığı cevaplar Balotelli’yi bir adım daha Beşiktaş’a yaklaştırırken yönetim bir an önce bu transferi noktalamak istiyor. Beşiktaş Balotelli’ye yıllık 1.5 milyon Euro garanti para teklif etmişti.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.