haberkartali.net

Rachid Ghezzal gelişmesi yaşanıyor

31 Ekim 2022 - 20:50
Siyah-beyazlıların Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal'la ilgili kötü haberi teknik direktör Şenol Güneş verdi.

Valerien Ismael’le art arda alınan kötü sonuçların ardından Beşiktaş ‘ta Fransız hoca eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Geçen hafta Hatay deplasmanında alınan 2-1’lik mağlubiyet Ismael’in sonu oldu. Kara Kartal’da Başkan Ahmet Nur Çebi ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı yaptıkları toplantıda Ismael’le yolları ayırma kararı aldı ve tecrübeli hocanın görevine son verildi. Çok kısa bir süre sonra ise Şenol Güneş’in takımın başına getirildiği açıklandı.

Dünya Kupası arasına kadar yok

İki hafta önce oynanan Trabzonspor karşılaşmasında sakatlanan ve Hatay ile Ümraniye sınavlarında görev yapamayan Rachid Ghezzal için Şenol Güneş’ten de açıklama geldi. Ümraniye galibiyeti sonrasında konuşan deneyimli hoca, Cezayirli yıldız için, “Ghezzal, 3 maçta da olmayacak. Dünya Kupası arasına kadar olmaz. Tedavisi ve çalışması olacak” demişti. NTV Spor’un haberine göre başarılı oyuncu tedavisi için Katar’a gitti. Deneyimli futbolcunun tedavisinin orada devam edeceği kaydedildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.