haberkartali.net

Rosier için pazarlık başladı

09 Şubat 2021 - 7:26
Süper Lig'in 24. haftasında Konyaspor karşısında attığı golle Beşiktaş'a adeta hayat veren Valentin Rosier'in bonservisi için harekete geçildi.

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş bir yandan da elindeki kiralık oyuncuları kadrosunda tutmanın yollarını arıyor. Bu isimlerin başında da Valentin Rosier geliyor.

Siyah-beyazlı yönetimin sezon başında 200 bin avro karşılığında kiralanan 24 yaşındaki Fransız sağ bek için Sporting Lizbon’la kıran kırana pazarlıklar yaptığı belirlendi.

Kartal’ın, Sporting’le 2024’e kadar sözleşmesi bulunan Rosier’in bonservisi için 2,5-3 milyon avro düzeyinde bir teklifte bulunduğu ifade edildi. Portekiz ekibinin 2019’da Dijon’dan 5 milyon euro bonservis karşılığında kadrosuna kattığı Rosier için son olarak 3,5 milyon avroya indiği kaydedildi.

Sporting’in, 2024’e kadar kontratının bulunması, yaşının genç olması ve Beşiktaş forması altında sergilediği başarılı performans nedeniyle 3,5 milyon avronun altına inmediği belirtildi.

Beşiktaş’ın Sporting’e yaptığı son teklifin içinde başarı bonuslarının da bulunduğu öğrenildi. Buna göre siyah-beyazlı takımın ligde şampiyon olması veya Şampiyonlar Ligi’ne katılması halinde Portekiz ekibine 1 milyon avro tutarında ekstra ödeme yapılmasının önerildiği vurgulandı. Genç futbolcunun siyah-beyazlı takımda kalmaya çok sıcak baktığı ancak kesin kararını lig bittikten sonra vereceği aktarıldı.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.