haberkartali.net

Rosier ve Ghezzal için düğmeye basıldı

25 Mart 2021 - 14:46
Beşiktaş hız kesmeden Süper Lig için hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah beyazlılar, Rosier ve Ghezzal için çalışmalarını sürdürüyor.

Beşiktaş hız kesmeden Süper Lig için hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah beyazlıların yaptığı çalışmalarda Josef De Souza performansı ile takdir aldı.

Brezilyalı futbolcu Josef de Souza Beşiktaş forması giymesiyle birlikte gerek saha içinde gerek saha dışındaki tavırlarıyla takımın önemli isimleri arasına girmeyi başarırken enerjisi ve çalışma hırsıyla da ön plana çıkıyor. Atiba ile iyi bir ikili olan futbolcu takımın saha içi pas organizasyonunda da söz sahibi olarak Beşiktaş’ı öne taşıyan isim oldu. Nevzat Demir Tesislerinde yapılan çalışmalarda vatandaşı Welinton ile iyi bir uyum yakalayan Josef savunma hattına yaptığı yardımlarla da adından söz ettiriyor.

Lider Beşiktaş’ta Sergen Yalçın ve ekibi oyuncular ile yakın temasta. Futbolculara bir takım oyuncusu kadar samimi ilişki kuran antrenörler motive edici konuşmalarla siyah beyazlıların sadece sahaya odaklanmalarında büyük rol oynuyorlar.

Beşiktaş, milli arada şut çalışmalarına ağırlık verdiler. Sergen Yalçın’ın futbolculardan rakip kaleyi daha fazla zorlamaları gerektiğini istediği ise gelen haberler arasında.

Süper Lig’in zirvesinde yer alan Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Rosier ve Rachid Ghezzal’ın kadroda tutulması için düğmeye basıldı. Yeni sezonun mali tabloları için dikkatle davranan yönetimin yeniden kiralama alternatifi için nabzı yollayacağı ise gelen haberler arasında satın alma maliyeti yüksek olan Ghezzal için ise takas formüllü gündeme gelebilir.

Haber Kaynağı: beIN Sports

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.