haberkartali.net

Ruiz’de Galatasaray parmağı var

19 Temmuz 2020 - 10:18
Beşiktaş’tan ayrılan İspanyol yıldız Victor Ruiz'i havalimanına sarı-kırmızılılar bıraktı.

31 yaşındaki stoperin, sarı-kırmızılı bir kulüp personelinin ayarladığı özel araçla yaptığı yolculuk yeni adresin Florya olacağı dedikodularını artırdı

Beşiktaş ile hafta içi sözleşmesini feshederek yollarını ayıran Victor Ruiz konusunda sürpriz bir detay ortaya çıktı. Pandemi sürecindeki alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle tek taraflı olarak siyah-beyazlı kulüple yollarını ayıran 31 yaşındaki İspanyol stoper, geçtiğimiz perşembe günü Türkiye’den ayrıldı. Ruiz’i havalimanına götüren aracı ayarlayan kişi ise şaşkınlık yaşanmasına neden oldu. Galatasaray’dan bir kulüp personelinin tecrübeli oyuncunun havalimanına yolculuğu için özel araç ayarladığı kaydedildi. Bu detay, Victor Ruiz’in yeni sezonda adresinin Florya olacağı dedikodularını artırdı. Tecrübeli savunmacının menajerinin, sarı-kırmızılı yönetimle bir görüşme yaptığı da iddia edilmişti.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.