haberkartali.net

Sakatlıklar Sergen Yalçın’ın canını sıkıyor

30 Ekim 2020 - 9:19
N’Kouodu, Hasic ve Atakan’ın ardından, adalesinde zorlanma tespit edilen Gökhan da Yeni Malatya karşısında oynamayacak.

Gökhan Töre’nin yokluğu, daha önceden sakatlıkları bulunan Kevin N’Koudou, Ajdin Hasic ve Atakan Üner’den zaten faydalanamayan teknik direktör Sergen Yalçın’ın elindeki alternatiflerin sayısını iyice azalttı. Yalçın’ın geçen haftaki Yukatel Denizlispor maçında olduğu gibi kanatlarda Cyle Larin ve Rachid Ghezzal’a şans verecek. Ancak bu oyunculardan birinin kötü oynaması gibi olumsuz bir durumda yerine görev yapabilecek, orijinal mevkisi kanat olan bir futbolcu yok.

7 eksikli antrenman

Sergen Yalçın’ın, değişiklik yapmaya mecbur kalması halinde asıl mevkisi santrfor olan Güven Yalçın’a kanatta şans vermesi bekleniyor. Beşiktaş, hatırlanacağı üzere kadrodaki diğer kanat oyuncularından Jeremain Lens ve Tyler Boyd’a da, yabancı kontenjanı nedeniyle lisans çıkarmamıştı. Son yaşanan sakatlıkların ardından Beşiktaş kadrosunda olup da forma giyemeyecek kanat oyuncusu sayısı 6’ya yükseldi. Bu arada sakatlıkları süren Kevin N’Koudou, Ajdin Hasic, Atakan Üner ve Gökhan Töre’nin yanı sıra bellerinde ağrı bulunan Josef de Souza, Valentin Rosier ve hafif sakatlığı bulunan Erdoğan Kaya, siyah beyazlı takımın dün yaptığı antrenmana katılmadı.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.