haberkartali.net

“Şampiyonlar Ligi finalindeymiş gibi oynayın”

19 Ocak 2020 - 9:42
Siyah-beyazlılarda yönetim, teknik heyet ve futbolcular, liderle olan kapışmaya büyük önem veriyor. Abdullah Avcı öğrencilerine "Şampiyonlar Ligi finalindeymiş gibi oynayın" dedi.

Beşiktaş için bu akşam lider Sivasspor’la oynanacak karşılaşma öncesi alarm verildi. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular tamamen üç puana kilitlenmiş durumda. Vodafone Park’ta oynanacak karşılaşmada siyah-beyazlılar kazanması durumunda zirveyle arasındaki farkı dört puana indirecek. Puan kaybında ise hem ikinci yarıya kötü bir başlangıç yapılmış olacak, hem de lideri yakalama yolunda büyük bir fırsat da tepilmiş olacak. Hafta başından bu yana yöneticiler Emre Kocadağ ile Erdal Torunoğulları, Ümraniye Nevzat Demir Tesislerinde her idmanı takip ederek âdeta futbolcular birlikte kamp kurdu. Başkan Ahmet Nur Çebi de göreve geldiği günden bu yana yaptığı gibi bugün de maç öncesi tesislerde oyuncularla buluşarak moral konuşması gerçekleştirecek.

Avantaj bizde

Teknik Direktör Abdullah Avcı da oyuncularını motive etmek için yoğun çaba sarf ediyor. Sivasspor’un zaaflarını hafta başından bu yana oyuncularına ezberlettiren tecrübeli çalıştırıcı, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Özellikle takım savunmasına önem veren Avcı, orta alandaki kanat oyuncularının 90 dakika boyunca beklere yardımcı olmasını tembihledi. Kazanılacak üç puanın kendileri açısından çok kritik olduğuna dikkat çeken siyah-beyazlıların teknik patronu, “Bu maçın ikinci yarının başına denk gelmesi ve evimizde oynayacak olmamız büyük bir fırsat. Şu ana kadarki en zor maçımızı oynayacağız. Sizlerden sanki Şampiyonlar Ligi finaline çıkıyormuş gibi oynamanızı istiyorum” direktifini verdi.

Ljajic hazır kıta

Antalya kampında oynanan hazırlık maçında sakatlanan ve hafta içinde takımla çalışmalara başlayan Ljajic’in durumu düzeldi. Boşnak asıllı oyuncunun idman eksiğine rağmen bu akşamki maçta forma giymeyi çok istediğini hocasına ilettiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Türkiye Gazetesi

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.