haberkartali.net

“Şampiyonluk bu tip maçlardan geçiyor”

09 Aralık 2019 - 10:14
Futbol yazarı Serdar Ali Çelikler, Beşiktaş'ın Kasımpaşa galibiyetini Habertürk gazetesindeki köşe yazısında değerlendirdi.

Serdar Ali Çelikler‘in Habertürk‘teki yazısı şu şekilde:

-Beşiktaş’ta Elneny, Diaby, Burak kötü günlerindeydi. Rebocho da uzun süre oyunda kaldı. Roco zaten kötü bir oyuncu. Bu kadar kötü ve gününde olmayan oyuncular ile hırslı Kasımpaşa’ya karşı işleri zordu.

-15.dakikada Arda Kardeşler yanlış bir kararla Hafez’i attı. Pozisyonu “bariz gol şansını engelleme” olarak yorumladı ancak Atiba‘nın topa yetişmesi imkansızdı. Sarı kart yeterliydi.

-Buna karşın, iyi bir Gökhan ve yorulana kadar iyi bir Caner, ikinci yarıda iyi oynayan Adem ve sonradan oyuna girip maça damga vuran Umut vardı. Her iki golde de ofsayttan kaçıp, doğru yerde durarak attığı golleri hak etti. Bu son saniye galibiyeti Beşiktaş’a büyük hava katacaktır.

-Ancak Beşiktaş 2 kere geriye düştü ve ciddi kontralar verdi. Savunmayı öne çıkardıklarında çok fazla pozisyon veriyolar. Kasımpaşa doğru tamamlayamadı pozisyonları, Pektemek 3-1 yapabilir, Koita da son dakika 3-2 yapabilirdi.

-Şampiyonluk bu tip maçlardan geçer. Abdullah Avcı ligin ilk devresini iyi bitirecek gibi görünüyor.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.