haberkartali.net

Santon, İstanbul’a geliyor

02 Eylül 2020 - 10:53
Beşiktaş, Roma ile 29 yaşındaki sağ bekin kiralanması için el sıkıştı. Santon’un yıllık maaşının yarısını Beşiktaş ödeyecek.

Şampiyonlar Ligi 2. turunda PAOK karşısında aldığı 3-1’lik yenilginin ardından transfer için gaza basan Beşiktaş, Gökhan Gönül’ün ayrılığı ile boşalan bölgeye takviye yaptı. Siyah-beyazlılar, sağ bek Davide Santon‘u kiralamak için Roma ile anlaşmaya vardı. 29 yaşındaki deneyimli bekin 1.5 milyon avro tutarındaki maaşının yarısını Roma, yarısını da Beşiktaş ödeyecek: 750 bin avro. Santon’un hafta sonuna kadar İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Sarı-kırmızılı başkent kulübüne 2 yıl önce İnter’den 9.5 milyon avro bonservis bedeli karşılığında transfer olan 1.87 boyundaki Santon, son 2 sezonda 42 mücadelede görev alıp 2 asist yaptı.

Piyasa değeri 4 milyon avro seviyesinde bulunan İtalyan yıldız sol bekte de forma giyebiliyor. Sağ bek sıkıntısı çeken Beşiktaş’ın PAOK maçında Lens bu bölgede görev almış, yenilen 3 golde de hata yapmıştı.

Yolcu aranıyor

Beşiktaş’ta yeni sıkıntı: Kontenjan. Alanyaspor’dan Welinton’u kadrosuna katan siyah-beyazlılarda yabancı sayısı 14’e ulaştı. Kartal, Atletico Madrid’den kiraladığı Francisco Montero ve Roma’dan renklerine katacağı Davide Santon’a lisans çıkarabilmek için oyuncu göndermek zorunda. Enzo Roco ve Douglas, kontratı feshedilecek isimlerin başında geliyor. İsimat-Mirin de ayrılınca santrfor transferi yapılacak.

Haber Kaynağı: Sözcü Skor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.