haberkartali.net

Savunma tamamen değişiyor

12 Temmuz 2020 - 11:32
Beşiktaş’ta Mirin, Roco ve Douglas gönderilecek. Vida talibi çıkması durumunda satılacak. Gökhan’ın durumu belirsizliğini korurken sözleşmesi biten Caner ayrılacak.

Defansta yaşanan istikrarsızlık nedeniyle çok sayıda puan kaybı yaşayan Beşiktaş’ta en önemli hamle bu bölgeye yapılacak. Roco, Mirin ve Douglas’ı göndermek isteyen siyah-beyazlı yönetim, Vida’yı da bonservisiyle satmanın hesaplarını yapıyor. Sözleşmesi biten Caner Erkin, takımdan ayrılacak. Gökhan Gönül ise kendisine yapılan sözleşme teklifine olumlu yaklaştı. Ancak henüz nihai sonuca ulaşılamadı. Sol bek sorununu N’Skala ile çözen Beşiktaş, stoper mevkiine yapılacak yabancı transferinde ise Sergen Yalçın’ın istediği Welinton üzerinde duruyor.

Beşiktaş, birisi yerli, diğeri yabancı olmak üzere stoper mevkine iki takviye yapmayı planlıyor. Yerli oyuncu için aday, Karagümrük forması giyen Fatih Kuruçuk oldu. 22 yaşındaki Kuruçuk, defansta görev yapmasına rağmen bu sezon attığı 5 golle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Genç oyuncu ile ilgili teknik heyetle birlikte yapılacak değerlendirmenin ardından Karagümrük ile temasa geçilecek. 1.92 metre boyundaki Fatih’in kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.