haberkartali.net

“Sen Trabzon’u düşün”

26 Eylül 2019 - 12:41
İstifa edeceğini açıklayan Fikret Orman, kendisiyle görüşen Abdullah Avcı’ya “Senin takımı toparlayacağına eminim, işine bak hocam” dediği ifade edildi.

Beşiktaş‘ta Başkan Fikret Orman‘ın istifa kararının ardından Abdullah Avcı’nın durumu da kafalarda soru işareti bıraktı. Ligde henüz 5 haftanın geride kalmasının ardından başkanın istifası sonucunda, Avcı’nın geleceğiyle ilgili birçok senaryo gündeme gelirken, tecrübeli çalıştırıcı ve Fikret Orman, önceki akşam Orman’ın evinde bir araya geldi. Yöneticilerin de yer aldığı toplantıda Fikret Orman, Abdullah Avcı’nın görevine aynı şekilde devam etmesini isterken, “Sen takımı Trabzonspor maçına hazırla. İdari konular takımı etkilemesin. Seninle alakalı bir durum söz konusu değil. Takımı toparlayacağına ve uzun yıllar burada başarıyla hizmet edeceğine inancım tam” ifadelerini kullandı..

Haber Kaynağı: Fotomaç

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.