haberkartali.net

Şenol Güneş: “Kagawa’nın alınmasını ben istemedim”

21 Kasım 2019 - 12:57
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, düzenlediği basın toplantısında Beşiktaş dönemine dair açıklamalarda da bulundu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, gündeme dair düzenlediği basın toplantısında Beşiktaş günlerinden örnekler verdi.

Deneyimli teknik adam, “Beşiktaş’taki son dönemimde, yönetime ‘Kimi isterseniz satabilirsiniz’ dedim. Fakat o parayla kalanların borçlarını ödeyin dedim. Transfer yapıldı, borçlar ödenmedi.” ifadelerini kullandı.

“Kagawa’yı ben istemedim”

Bu sebeple Kagawa transferini de veto ettiğini brtelien Güneş, “Kagawa’nın alınmasını çok istediler, ben istemedim ve futbolcuların paralarının ödenmesini istedim. Bir takım elbiseniz var, bir tane daha pantolon alıyorsunuz, onun yerine gömlek alın, gömleğiniz yok. Parayı vermezsen, yabancı futbolcu zaten oynamaz. Yönetimlere de hak veriyorum. Kamuoyunu susturmak için fırsat gelince değerlendiriyorlar. Sonrasında hak da verdim onlara ama sezon sonu yine alınmadı.” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.