haberkartali.net

Şenol Güneş neşteri vurdu

07 Kasım 2022 - 12:44
Beşiktaş’ta derbide sınıfta kalan savunmacıların takımdaki geleceğini Serik Belediye ve ligde Antalyaspor’la oynanacak maçlar belirleyecek.

Spor Toto Süper Lig ‘in 13. haftasında Şenol Güneş yönetiminde ezeli rakibi Galatasaray ’a 2-1 yenilerek, zirve yarışında yara alan Beşiktaş ’ta savunma hattı sınıfta kaldı. Stoperler başta olmak üzere siyah-beyazlı defans oyuncularının dev maçtaki olumsuz performansı deneyimli teknik adamı hayal kırıklığına uğrattı.

‘BUNLARIN HEPSİ DEĞİŞECEK’

Derbinin ardından savunmadaki performansı eleştiren Güneş şöyle konuştu: “Savunmada, birebirlerde alan ve oyuncu markajına geçmemiz gereken anlar vardı. Çok top kaybı yaptık. Rakip de kendi sahasında oynama avantajını kullandı. Ben daha üstün bir oyun bekliyordum bizden, olmadı. Geçen maçta da, bu maçta da savunma sıkıntısı vardı. Takımın blok olarak gidip gelmesi gerekiyor. Bazen çok geride kaldık. Rakip sahaya çıkınca daha etkili oluyoruz. Bizde o tip oyuncular var. Savunmaya çekilince rakibin işi kolaylaşıyor. Bunların hepsi değişecek.”

TAKIMDAKİ GELECEKLERİ BELİRLENECEK

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turunda çarşamba günü TFF 2. Lig ekiplerinden Serik Belediyespor’u konuk edecek. Kartal pazar günü ise yine Vodafone Park’ta Antalyaspor’la çok kritik bir puan mücadelesine çıkacak. Bu müsabakalar siyah-beyazlı bazı savunma oyuncularının takımdaki geleceğini de belirleyecek.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.