haberkartali.net

Şenol Güneş’in yapacağı ilk transfer belli oldu

04 Kasım 2022 - 10:40
Beşiktaş’ta teknik direktörlük koltuğuna Şenol Güneş oturdu. Deneyimli çalıştırıcının yapacağı ilk transfer de merak konusu oldu.

Yaz transfer döneminde de özellikle Premier Lig ekiplerinden transfer edilen yeni oyuncular, taraftarları bir hayli heyecanlandırdı. Dele Alli, Nathan Redmond, Wout Weghorst gibi yıldızları kadrosuna katan Beşiktaş, şampiyonluk için sezona giriş yaptı.

İlerleyen haftalarda takım oyunu ve skorlarda alınan kötü sonuçlar, Valerien Ismael’in sonunu hazırladı.

Volkan Demirel’in yönettiği Hatayspor’a karşı oynanan karşılaşmadan alınan 2-1’lik yenilgi, Fransız çalıştırıcının görevine son verilmesine neden oldu.

Ismael’in takımdan gönderilmesinin ardından ise kısa bir sürede deneyimli teknik direktör Şenol Güneş göreve geldi.

Güneş, Beşiktaş’taki ikinci döneminde çıktığı ilk maçında sahadan 5-2 galip ayrılmayı başardı ve taraftarını yeniden umutlandırmayı başardı.

GENÇ YILDIZ TAKİP EDİLİYOR

Devre arasına kadar kayıpsız giderek ocak ayında kadroya takviye yapmayı planlayan Şenol Güneş‘in ilk yapacağı transfer de ortaya çıktı.

Spor Toto 1’inci Lig kulüplerinden Altay’da forma giyen genç kanat oyuncusu Eren Erdoğan’ı Süper Lig devi Beşiktaş’ın takip ettiği öğrenildi.

Siyah-beyazlı kulübün altyapısından yetişen 21 yaşındaki futbolcu bu sezon ilk 11’in vazgeçilmezlerinden biri oldu. Son olarak Sakaryaspor deplasmanında Paixao’ya asist yapan Eren’le Beşiktaş’ın ilgilendiği belirtildi. Oyuncunun gelişimini takip eden Beşiktaş’ın sezon sonunda Altay’ın kapısını çalmayı planladığı ifade edildi.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.