haberkartali.net

Serdal Adalı: “Maddi sıkıntı varsa 15 milyon Avro’yu cebinden koyarsın”

21 Ocak 2020 - 10:35
Serdal Adalı, “Beşiktaş başkanlığı, şikayet etme yeri değildir. Maddi sıkıntı varsa 15 milyon Avro'yu cebinden koyarsın çözümü bulursun” dedi.

Beşiktaş’ta Fikret Orman yönetiminde ikinci başkanlık görevinde bulunan Serdal Adalı, 20 Ekim 2019’da yapılan olağanüstü kongrede Ahmet Nur Çebi’yle girdiği başkanlık yarışını kaybetmişti. Kartal’ın önceki gün Sivasspor’la karşılaştığı mücadeleyi Vodafone Park’ta izleyen Adalı, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Harcama limiti ile ilgili yaşanan sıkıntılara değinen tecrübeli iş insanı, “Beşiktaş Başkanlığı makamı, şikayet etme makamı değildir, çözüm bulma makamıdır. Herkes, bu durumun böyle olduğunu bilerek aday oldu. Maddi sıkıntı varsa 15 milyon avroyu cebinden koyar götürür, bankaya yatırırsın ve çözümü bulursun” ifadelerini kullandı.

‘Abdullah Avcı, transferleri onayladı’

Sezon başında takıma kazandırılan oyuncuların beklenen katkıyı vermemesiyle ilgili olarak Serdal Adalı, “Yaptığımız tüm transferler, teknik direktör Abdullah Avcı’nın istediği isimler. Onun onayını almadan hiçbir transfer yapılmadı. Fatih’i kendisini geliştirmesi için Sivasspor’a ben 1.5 yıllığına kiraladım ve geri dönmesi için satış opsiyonu koydurmadım” dedi.

 

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.