haberkartali.net

Serdar Saatçı’nın geleceği belli oluyor

19 Temmuz 2022 - 11:41
İki genç stoperi kadrosuna katmak üzere olan siyah-beyazlılarda yeni bir ayrılık daha yaşanmak üzere. Serdar Saatçı, Portekiz yolunda.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Josef de Souza’nın sakatlığı ile sarsılırken, buna karşın önceliği savunmaya vermiş durumda. İki genç stoperi kadrosuna katmak üzere olan siyah-beyazlılarda yeni bir ayrılık daha yaşanmak üzere. Beşiktaş’ın başarılı yıldızı, tıpkı Merih Demiral’ın yaptığı gibi rotasını Portekiz’e çevirdi ve siyah-beyazlılardan ayrılmak için gün sayıyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü İsmael’in “Takviye yapmaya ihtiyacımız var” diyerek işaret ettiği iki bölge sol stoper ve sol kanat için kollar sıvandı.

Emrecan bitti

İstanbulspor’dan Emrecan Uzunhan ile de görüşen siyah-beyazlılar, yaklaşık 4 milyon TL yıllık maaş üzerinden 21 yaşındaki savunmacıyla el sıkıştı. İstanbulspor’a ise 2 milyon Euro taksitlerle ödenecek.

Emirhan da bitmek üzere

Çaykur Rizespor’dan Emirhan Topçu’nun menajeri ile de 3.5 milyon TL maaşa el sıkışan yönetim, Karadeniz ekibiyle pazarlıklarını sürdürüyor. Kartal’ın teklifi 950 bin Euro.

Kadro dışı kalmıştı

Beşiktaş’ın Avusturya kampında oynadığı Viktoria Plzen maçında 12 dakikada dışarı alınmasının üzüntüsüyle, disiplin dışı hareketler uygulayan Serdar Saatçı‘nın günleri artık sayılı.

Viktoria Plzen ile oynanan hazırlık maçında 72. dakikada oyuna giren Serdar, 83’te oyundan alınmış, kenara gelirken hocasına tavır yapıp doğrudan soyunma odasına gitmişti.

1 yıl kalan sözleşmesi uzun süredir uzatılamayan Serdar’ın, Avrupa’ya gitmek istediği ve menajerinin de bu yönde çalışmalara başladığı ifade edildi.

Portekiz’den Sporting ile adı geçen genç oyuncu için Beşiktaş 1 milyon Euro bonservis istiyor.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.