haberkartali.net

Sergen, Boateng’e forma şansı vermeyi düşünüyor

03 Şubat 2020 - 15:30
Beşiktaş’la ilk idmanına çıkan Ganalı oyuncu, antrenman öncesi takım arkadaşlarıyla ve teknik direktör Sergen Yalçın’la bir süre sohbet etti.

Çaykur Rizespor’u mağlup ederek kötü gidişatına son veren ve Sergen Yalçın yönetimindeki ilk maçını kazanan Beşiktaş, dün Gaziantep FK karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ndeki idmanda tüm gözler yeni transfer Kevin Prince Boateng’teydi. Fiorentina’dan sezon sonuna kadar kiralanan Ganalı oyuncu, dün ilk kez takımla birlikte çalıştı. Boateng, idman başlamadan önce takım arkadaşları ile sohbet etti.

Hafta sonuna hazır ol

Tüm takım tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Ganalı yıldız, ardından basın mensuplarına Kartal pozu verdi ve top sektirerek küçük bir gösteri yaptı.

Sergen Yalçın, fotoğraf çekimi sonrasında Boateng’le mini bir toplantı gerçekleştirdi. Sergen’in, “Beşiktaş’ımıza tekrar hoş geldin. İlk açılışı yapıyoruz. Hafta sonuna kendini hazırla. Taraftarın önünde sana formayı vereceğim” dediği öğrenildi. Hocasının bu sözlerinin ardından Ganalı’nın mutlu olduğu gözlendi.

Deli gibi severim

Beşiktaş, Kevin-Prince Boateng’in antrenman görüntülerini resmi sosyal medya hesabından paylaştı ve altına “Kevin-Prince Boateng ilk idmanına çıktı #DeliGibiSeverim” notunu yazdı. Boateng de kendi hesabından “İlk gün Kara Kartal” mesajını paylaştı.

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.