haberkartali.net

Sergen Yalçın, 7 transfer istiyor

22 Haziran 2020 - 9:47
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, tecrübeli bir kaleci istiyor. Ayrıca stoper, sağ ve sol bek, kanatlar ile forvete transfer kaçınılmaz gözüküyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, ihtiyaç listesini yönetime iletti.

KALE

Ersin Destanoğlu görev aldığı iki maçta da güven verdi. Ancak Yalçın, kaleyi tecrübeli bir isme emanet etmek istiyor.

DEFANS

Erdoğan Kaya gelişmesi için kalacak. Roco ve Vida‘dan kendilerine kulüp bulmaları istenecek. Bu durumda bir stoper kesin alınacak. Sağ ve sol beke mutlaka transfer yapılacak. Douglas‘la da yollar ayrılacak.

ORTA SAHA

Elneny için yeniden kiralama seçeneği düşünülse de takıma dönecek olan Fatih ve iyileşen Dorukhan, orta sahada Atiba ile beraber yeterli görünüyor. Oğuzhan da ciddi bir alternatif.

HÜCUM HATTI

Diaby kesin gidecek. Boateng’in kalma ihtimali çok zayıf. Sergen Yalçın, her iki kanatta direkt oynayacak iki oyuncu transferi istiyor. Ljajic‘in de yeterli bütçe kalması halinde yedeklenmesi bekleniyor. Lens de satılmaya çalışılacak.

FORVET

Burak Yılmaz‘ın yaşı ve sakatlıkları, Umut’un yeterli gücü gösterememesi, en az bir santrfor alınmasını gerektiriyor. Güven‘in ise gönderilmesi seçeneği ağır basıyor.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.