haberkartali.net

Sergen Yalçın: “Atiba’dan utanın”

18 Haziran 2020 - 10:38
Beşiktaş, Süper Lig'de koranavirüsü arası sonrası oynadığı ilk maçta Vodafone Park'ta Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu.

Koronavirüsü arası sonrası Süper Lig’de sahasında Fraport TAV Antalyaspor’u konuk eden Beşiktaş, 2-1 mağlup olarak taraftarlarını üzdü.

Bu karşılaşmada etkisiz kalan siyah-beyazlı oyuncular, özellikle sosyal medyada da eleştiri yağmuruna tutuldular. Beşiktaş adına sahanın en iyisi ise Kanadalı futbolcu Atiba oldu.

Teknik direktör Sergen Yalçın‘ın, Gökhan Gönül ve Caner Erkin‘den daha fazla takımda kalmasını istediği Atiba, Antalyaspor maçında bir kez daha şov yaptı. Kanadalı oyuncu, bu hafta Süper Lig’de rakiplerine en fazla çalım atan (7), rakip ceza sahasında topla en fazla buluşan (10) ve hücum bölgesinde en fazla pas yapan (36) oyuncu oldu.

Teknik patron Yalçın, maç görüntülerini izlettirdiği analiz toplantısında Atiba’nın istatistikleri üzerinde dururken, “Bu rakamlara bakın ve utanın” diyerek tepki gösterdi. Beşiktaş, Süper Lig’de 27 hafta sonunda topladığı 44 puanla 5. sırada yer alıyor.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.