haberkartali.net

Sergen Yalçın: “Birileri çıkar oynar”

01 Nisan 2021 - 12:39
Takımına güvenen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, yaşanan sakatlıkları dert etmeyerek "Birileri çıkar oynar" dedi.

Lider Beşiktaş‘ta gözler Kasımpaşa deplasmanına çevrilirken eksikler dikkat çekiyor. Milli takım kamplarında Dorukhan ve Cenk Tosun’un hastalanması, Hasic’in ağır sakatlık geçirmesi ve son olarak Aboubakar’ın Kamerun’da adalesinde sıkıntı yaşamasından dolayı siyah-beyazlılardaki endişeli düşüncelere Teknik Direktör Sergen Yalçın noktayı koydu. Yalçın, “Daha önce de buna benzer eksiklerimiz oldu. Birileri çıkar oynar. Üstesinden gelip başarılı sonuçlar almıştık, yine yaparız” diyerek korkulacak bir şeyin olmadığını söyledi.

Öte yandan Ghezzal, kart cezası nedeniyle Kasımpaşa maçında yok. Larin de yarın İstanbul’a gelip tek idman yapacak.

Sağda görev belli

Beşiktaş’ta cezalı Ghezzal’in yerine Kasımpaşa karşısında sağ kanatta Kevin N’Koudou görev yapacak. Hasic’in sakatlığı, Gökhan Töre’nin ise fizik olarak hazır olmaması nedeniyle alternatifsiz kalan Fransız futbolcu özel olarak çalışıyor. Yalçın antrenmanlarda N’Koudou’ya özel ilgi gösteriyor.

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.