haberkartali.net

Sergen Yalçın bu sözlerle maçı çevirdi!

11 Temmuz 2020 - 10:10
Kasımpaşa karşısında öne geçmesine rağmen devreyi 2-1 geride kapatan Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın devre arası yaptığı konuşma galibiyeti getirdi.

47 yaşındaki teknik adamın 8 dakikada 2 gol yiyen takımını, “Geçen haftaki Kayseri maçında kaza yaptık. Bundan ders almayan varsa aramızda çıkıp dürüstçe söylesin ve burda kalsın. ‘İkinci yarı çıkıp bu maçı geriden gelip alacağız’ diyenler ile devam edeceğiz. Kasımpaşa’nın ne yaptığı beni ilgilendirmiyor. Sadece yüreğinizi ortaya koyun dediklerimi yapın yeter. Önde basıp, sürekli üstlerine gideceğiz. Topun olduğu yerde çoğalıp baskı kuracağız. Pas yapmalarına engel olup mutlaka goller bulacağız. Galibiyete herkesten çok inanıyorum. Çünkü hepinize güveniyorum” sözleriyle motive etti.

Sergen Yalçın’ın ilk yarıda sürekli kenardan uyardığı Güven’e de “Rakip kaleye yakın oyna. Kenarlara çapraza kaçma. Yoksa nasıl pozisyon bulacaksın. Oralarda olursan nasıl olsa bir iki top gelir. Birini de gol yaparsın artık” dediği öğrenildi. 2. yarı kaleye yakın duran gurbetçi oyuncu da ilk pozisyonda kafa ile dışarı atsa da ikincisinde hocasının dediği gibi golü yaptı.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.