haberkartali.net

Sergen Yalçın: “Çok zor bir maç oynadık”

09 Temmuz 2020 - 23:22
Beşiktaş, Süper Lig'in 31. haftasında Vodafone Park'ta Kasımpaşa'yı 3-2'lik skorla mağlup ederken Sergen Yalçın, açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş, galibiyete son dakikalarda uzandı.

Siyah-Beyazlılar, Güven Yalçın‘ın 90+1’de bulduğu golle Kasımpaşa’yı 3-2 mağlup ederken Sergen Yalçın maç hakkında açıklamalarda bulundu.

Maç hakkında değerlendirmelerde bulunan Yalçın, “Kasımpaşa güçlü bir takım, çok iyi takım olmuşlar, aşağıdan hızla çıkmaları da tesadüf değil. Biz de çok zor bir maç oynadık, bu dönemde maç oynamak çok zor, zorlanıyoruz. Sakatlar, cezalılar çok fazla eksilmeye başladık. Bir an önce 3 maç bitsin ve dinlensinler.” dedi.

Puan durumunu değerlendiren Yalçın, “Kalan 3 haftada, lig 3.’lüğünü yakayalabilir miyiz, bilmiyorum. Zorlu maçlarımız var. İnşallah 3. bitiririz. Sakatlanan Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül’ü gelecek maçta kullanabileceğimizi düşünmüyorum. Umarım sezonu kapatmamışlardır.” ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.