haberkartali.net

Sergen Yalçın gençlere şans verecek

20 Mart 2020 - 12:16
Beşiktaş’ta teknik heyet kalan haftalarda fırsat buldukça genç yetenekleri vitrine çıkarmanın planlarını yapıyor. Sergen Yalçın'ın prensleri forma şansını iyi değerlendirmek istiyor.

Koronavirüs önlemleri kapsamında seyircisiz oynanan Galatasaray derbisinden golsüz beraberlikle ayrılarak, zirve yarışında fırsat tepen Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın, ligin kalan kısmında yetenekli genç oyunculara da şans verecek.

Altyapıdan gelen Kartal Kayra Yılmaz, Rıdvan Yılmaz ve Erdoğan Kaya gibi birçok ismi yavaş yavaş vitrine çıkarmaya hazırlanan Yalçın’ın, genç kaleciler Utku Yuvakuran ve Ersin Destanoğlu’na da zaman zaman şans tanıması bekleniyor.

Hem koronavirüs salgını hem de ekonomik sıkıntılar nedeniyle yeni sezonda da FEDA dönemi gibi bir süreç yaşayacak olan Beşiktaş Yönetimi ve teknik heyet, bu nedenle tüm enerjisini altyapıya verecek. Mevcut kadrodaki gençlerle birlikte altyapıdaki yetenekli oyuncuları da yakından takip eden teknik patron Sergen Yalçın, kalan haftaları yeni isimler kazanmak için değerlendirmeye çalışacak.

Yeni yol haritası

Uzun vadeli planda, altyapıdan eskisi gibi yetenekli oyuncuları çıkartarak maddi olarak kulübü rahatlatmak isteyen Sergen Yalçın, yönetimden Erdal Torunoğulları ile birlikte yol haritası çizecek. Beşiktaş’ta forma giymiş eski futbolcularla da görüşerek fikir alış verişinde bulunan siyah-beyazlı yönetim, gençlerin önünü açmak için sezon sonu yüksek maaşlı bazı oyuncularla yollarını ayırmaya çalışacak.

Küresel salgının peşinden dünya çapında ekonomik bir kriz gelecekmiş gibi hareket edecek olan siyah-beyazlı yönetim, uzun vadeli bir planlama yapacak. Bu doğrultuda hem gençler takıma monte edilecek hem de profesyonel kadronun mali yükü azaltılacak.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.