haberkartali.net

Sergen Yalçın: “Hedefimiz sonu görmek”

01 Ocak 2021 - 12:38
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kulübün Youtube kanalında siyah-beyazlı taraftarların sorularını yanıtladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş’ın YouTube kanalına konuk oldu.

Transfer dönemiyle ilgili konuşan Sergen Yalçın, ara transfer döneminde takıma 1-2 oyuncunun takviye edilmesini istediğini vurgulayarak, “Takımdan memnunum. Oyuncular çok mücadele ediyorlar, savaşıyorlar sahada. Eksiklerimiz dönerse daha da memnun olacağız. Aslında 1-2 transfer istiyorum ama ekonomi biraz sıkıntılı. Nasıl yapabiliriz bilmiyorum. Elimizde alabileceğimiz oyuncuların profilleri de var. Bu soruyu başkana sorsak daha doğru olur” şeklinde görüş belirtti.

Siyah-beyazlı camianın başarı için kenetlendiğini aktaran Sergen Yalçın, “Taraftarımız sonuna kadar arkamızda. Biz de onlara elimizden geleninin en iyisini vermeye çalışıyoruz. Şu anda da iyi bir pozisyona geldik. Beşiktaş camiasının zaten olması gereken pozisyon bu. Bundan aşağıda olduğu zaman problem var demektir.” ifadelerini kullandı.

Şampiyonluğun, büyük camiaların normal hedefi olduğunu aktaran Yalçın, “Ben ‘Biz şampiyonluğu hedef koyduk.’ diyemem. Beşiktaş, Türkiye Kupası’nda oynuyorsa hedefi onu kazanmaktır, ligde oynuyorsa şampiyon olmaktır. Başka bir hedefi yoktur. Tabii ki hedefimiz sonu görmek. Ancak o mesafe daha çok uzun. Daha erken, mart ayı geldiğinde bunları daha net konuşabiliriz.” değerlendirmesinde bulundu.

Sergen Yalçın, 2021 yılında yeni tip corona virüs salgınının sona ermesini ve Beşiktaş’ın şampiyon olmasını diledi.

Videonun tamamını buradan izleyebilirsiniz:

Haber Kaynağı: NTV

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.