haberkartali.net

Sergen Yalçın, ilk 11’de değişikliklere gidiyor

13 Şubat 2020 - 7:41
Başakşehir karşısında orta sahada üstünlüğü ele geçirme planları yapan Sergen Yalçın, Boateng ve Lens'e ilk 11'de şans verecek.

Sergen Yalçın ile yeniden havaya giren Beşiktaş yarın Başakşehir ile deplasmanda oynayacağı maça yoğun tempoda hazırlanıyor. Üst üste aldığı iki galibiyetle zirve ile puan farkını eriten siyah-beyazlılarda kadro değişecek.

İki hafta üst üste aynı ilk 11 ile sahaya çıkan teknik direktör Sergen Yalçın, Gaziantep’e karşı hücum hattında performanslarını yeterli bulmadığı Adem Ljajic ile Abdoulay Diaby‘i bu kez ilk planları arasına dahil etmedi.

Fizik gücüne güveniyor

Yalçın, Ljajic’in yerine Boateng‘i Burak Yılmaz’ın arkasında sahaya sürecek. 32 yaşındaki Ganalı futbolcu ilk maçında attığı golün yanı sıra hücumdaki etkinliğiyle de alkış almıştı.

Diaby’nin yerine ise yine son maçta kısa sürede olumlu işler yapıp gol atan Jeremain Lens forma giyecek. Başakşehir’e karşı özellikle orta saha üstünlüğü üzerine planlar yapan Yalçın, Boateng ve Lens’in fizik güçlerinden faydalanmayı hedefliyor.

Yüzler gülüyor

Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ın dünkü idmanında oyuncuların neşeli hali dikkat çekti. Taktik idmanda atılan goller sonrası futbolcuların sevinçleri teknik heyetin de yüzünü güldürdü.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.