haberkartali.net

Sergen Yalçın’ın ilk 11’i şekillendi

13 Haziran 2020 - 9:41
Beşiktaş, Antalya karşılaşmasında iki yıldızını riske etmeyecek. Dorukhan Toköz’ün gidişata göre ikinci yarıda oyuna girme ihtimali var.

Beşiktaş, pandemi nedeniyle lige verilen uzun aranın ardından ilk maçında bugün Antalyaspor’u konuk edecek. Siyah-beyazlılarda, kart cezalısı Burak Yılmaz takımdaki yerini alamayacak. 7. haftada geçirdiği sakatlık sonrası 8 aylık futbol özlemine son vermek isteyen Dorukhan Toköz, maç eksiği nedeniyle kulübede oturacak.

Teknik direktör Sergen Yalçın‘ın 24 yaşındaki yıldızı maçın gidişatına göre ikinci yarıda oyuna alma ihtimali olduğu belirtildi. Geçtiğimiz hafta ön uyluğunda ödem oluşan Georges-Kevin N’Koudou da riske edilmeyecek. Fransız oyuncu, Dorukhan gibi yedek soyunacak ve sol kanatta Caner Erkin görev yapacak. Kaledeki rekabette ise Utku maç tecrübesiyle, başarılı performansına rağmen Ersin’in bir adım önünde bulunuyor. Öte yandan TFF Beşiktaş’ın gol sesi isteğine olumsuz yanıt verdi.

Beşiktaş’ın sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Utku
Gökhan
Vida
Ruiz
Rıdvan
Atiba
Elneny
Boyd
Boateng
Caner
Güven

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.