haberkartali.net

Sergen Yalçın, kararsız kaldı

12 Haziran 2020 - 10:06
Beşiktaş'ın tecrübeli hocası Sergen Yalçın, Loris Karius’un gidişi sonrasında kalede Ersin ve Utku arasında seçimini yapmadı.

Koronavirüs arasının ardından Beşiktaş’ın ilk rakibi yarın Antalyaspor olacak. Ancak Kara Kartal’ın hocası Sergen Yalçın, kadro kurma konusunda bir hayli sıkıntı yaşıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, Loris Karius ile yolların ayrılmasının ardından kalede Utku Yuvakuran ve Ersin Destanoğlu arasında seçimini bir türlü yapamadı. Ersin’in daha önce alt yaş kategorilerinde Milli takımlarda oynamasına rağmen A takımda şans bulamaması ve gerekli tecrübeye sahip olmaması Sergen Yalçın’ı düşündürüyor. Utku ise geride kalan 26 haftada ligde ve kupada 1’er maçta Siyah- Beyazlı formayı giydi.

Kararı bugün verecek

Yalçın, son kararını ise bugün yapılacak idmanın ardından verecek. 47 yaşındaki çalıştırıcının belirsizlik yaşadığı bir diğer mevki de forvet hattı. Burak Yılmaz’ın kart cezası nedeniyle ileri uçta Boateng denendi. Ganalı futbolcu, istekli görüntüsüyle dikkat çekerken, teknik ekibin yüzünü güldürdü. Ancak Güven Yalçın ve Umut Nayir’in de hazır olması kararsızlık yaratıyor. Buradaki forma rekabeti de Yalçın’ın karar verme konusunda güçlük yaşamasına neden oluyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.