haberkartali.net

Sergen Yalçın Kevin Bua’yı istiyor

09 Nisan 2020 - 9:07
Corona virüsü nedeniyle lige verilen arada evde karantinada olan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Beşiktaş’ta yeni sezon transfer çalışmaları devam ediyor. Dünyada yaşanan salgın nedeniyle görüşmelerin yüz yüze yapılmamasının ardından, Sergen Yalçın’ın evde izlediği videolar üzerinden yaptığı değerlendirmelerle transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta gündeme sürpriz bir isim geldi.

İsviçre’nin Basel takımında forma giyen Kevin Bua. İsviçre Ligi’nde 19 karşılaşmada 4 gol ve 6 asist, Avrupa Ligi’nde ise 5 maçta 3 gol ve 2 asist yapan 26 yaşındaki İspanyol asıllı oyuncunun Sergen Yalçın’ın oldukça ilgisini çektiği bildirildi.

Elneny’nin eski takımı olan Basel’in bu tarz oyuncuların yetişmesinde ciddi payı olduğunu bilen Yalçın’ın, Bua’nın sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olmasının bir fırsat oluşturduğunu ve bu transferin değerlendirilmesini istediği de gelen bilgiler arasında. Yönetim şimdi bu transferin imza parası ödenmeden bitirilmesi için çalışıyor. Sergen’in bir kanatta Bua diğer kanatta da Lucas Andersen gibi gol ve asist katkısı yapabilen iki oyuncunun transfer edilmesi durumunda gelecek sezon için umutlanabileceğini söylediği de bildirildi.

Kartal’ın transfer listesine dahil olan Kevin Bua, kulüp kariyerinde bugüne kadar 213 resmi maçta forma giydi. 48 gol atan, 51 de asist yapan yıldız oyuncu toplamda 99 gole direkt olarak katkıda bulundu.

Bua, 2019-20 sezonunda yaşadığı sakatlıklardan dolayı 54 gün yeşil sahalardan uzak kalırken, toplam 8 resmi maçta forma giyemedi.

Haber Kaynağı: Fotomaç

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.