haberkartali.net

Sergen Yalçın: “Nisan ayı final olabilir”

26 Şubat 2021 - 21:21
Beşiktaş Süper Lig'in 27. haftasında Yukatel Denizlispor'u 3-0'lık skorla mağlup ederken Sergen Yalçın, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş, Denizlispor’u 3-0 yenerken Sergen Yalçın, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Sergen Yalçın, “Bugün istediğimizi aldık. Artık kolay maç yok. Her maç çok zor, bunun farkındayız. BAY haftasında takımı daha çok dinlendirmek istedik. Zorlu maçlar bizi bekliyor. Çok fazla sayıda maç oynayacağız.” ifadelerini kullandı.

Vodafone Park’taki pankartı değerlendiren Yalçın, “Söylediğim sözün pankarta dönüşmesi beni mutlu etti taraftarın yokluğunu bu şekilde gidermeye çalışıyoruz. Sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz. Sonuna kadar savaşacağız.” dedi

Lig şampiyonluğunu değerlendiren Yalçın, “Çok zorlu bir sezon. 4 önemli takım şampiyonluk için mücadele ediyor. Oynayacağımız çok maç var. Nisan ayı gibi bazı durumlar şekilenir diye düşünüyorum.” ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.