haberkartali.net

Sergen Yalçın, N’Sakala’yı istiyor

17 Nisan 2020 - 13:17
Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi bitecek olan Fabrice N'Sakala ile ilgileniyor.

Beşiktaş sol bek için aradığı alternatifi Süper Lig’de buldu. Siyah – Beyazlılar Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi bitecek olan Fabrice N’Sakala için gün sayıyor.

Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın’ın onay verdiği futbolcunun yeni sezonda siyah-beyazlı formayı giymeye hazır olduğu bilgisine ulaşıldı.

Sergen Yalçın’ın Akdeniz temsilcisinde görev yaptığı dönemde gözde futbolcularından olan futbolcunun Beşiktaş’a imza atmaya hazır olduğu ve transfer için tarafların temas halinde olduğu gelen haberler arasında.

Öte yandan edinilen bilgiye  göre siyah beyazlılar Boateng’i beklemeye aldı. Yarım sezon artı 1 yıllık bir kontratla Dolmabahçe’nin yolunu tutan yıldız futbolcunun 10 maç forma giydiği takdirde sözleşmesinin otomatik olarak uzaması maddesi bulunan futbolcunun bu opsiyonu henüz yerine gelmezken yıldız isimin maliyeti Beşiktaş’ı düşündürüyor.

Haber Kaynağı: beIN Sports

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.