haberkartali.net

Sergen Yalçın, Ozan Tufan’ı istiyor

06 Ağustos 2020 - 9:36
Beşiktaş ile Fenerbahçe, Ozan Tufan - Ljajic takasında anlaştı. Ancak Ljajic'in maliyeti Fenerbahçe'ye çok gelince transfer beklemeye alındı.

Beşiktaş‘ta transfer çalışmaları teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda sürerken, N’Sakala ve Welinton’u bitiren siyahbeyazlılar, Fenerbahçeli Ozan Tufan ile de el sıkıştı. Sergen Yalçın’ın çok istediği milli futbolcu için Fenerbahçe’ye Adem Ljajic’i teklif eden Beşiktaş olumlu yanıt aldı ama transfer beklenmeyen bir şekilde tıkandı. Bunun nedeni ise Fenerbahçe’nin transfer limitinde yaşadığı sorun.

Sergen Yalçın’la yeniden doğmuştu

Adem Ljajic’in 3 milyon 200 bin avroluk yıllık ücretinin sarı-lacivertli yönetime çok geldiği ve bu takasın şimdilik dondurulduğu belirtildi. Bu arada Yalçın, 2018-19 sezonunda Aytemiz Alanyaspor’u çalıştırırken Ozan Tufan da kiralık olarak turuncu-yeşilli ekipte forma giymişti. Sergen Yalçın’ın ellerinde adeta yeniden doğan sarı lacivertli futbolcu başarılı performansı ile dikkat çekmiş ve kupa dahil 19 maçta 1367 dakika sahada kalmıştı.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.