haberkartali.net

Sergen Yalçın: “Pozisyonları cömert şekilde harcadık”

22 Mart 2021 - 10:41
Süper Lig'de Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’de Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş‘ta Teknik Direktör Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu.

“1 puandan memnun değilim. Oynanan oyunun karşılığı 1 puan olmamalıydı. Özellikle öne geçtikten sonra maçı bitirecek pozisyonları fazlasıyla yakaladık. Ama pozisyonları cömert şekilde harcadık. Fenerbahçe kalecisini de tebrik etmek lazım kurtardıkları için.”

“Herkes hata yapabilir. Oyuncular da hata yapabilir. Gol de yiyebiliriz, maç da kaybedebiliriz. Ama biz teknik ekip olarak oyuncuların performansından memnunuz. Çok erken bitirebileceğimiz maçtı ama bazen böyle sonuçlar olabiliyor. Kazanabilirdik, kaybetmedik.”

“Büyük ve güçlü bir rakiple karşılaştık. Olur. Çok fazla irdelememek lazım. 11 tane maçımız var. En yakın rakibimize 3 puanlık avantajımız var. Bunu böyle tutmaya ve artırmaya dikkat edeceğiz. Çok erken bitirebileceğimiz, kazanabileceğimiz bir maçtı bu. Bu takdir edilir herhalde herkes tarafından. Kazanabilirdik ama kazanamadık, kaybetmedik de. Yolumuza devam edeceğiz.”

“Önümüzde bir ara var. 11 oyuncu milli takıma gidecek. En iyi şekilde çalışacağız.”

Yalçın, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi bir mücadele olduğunu belirterek, “Her iki taraf da iyi mücadele etti. Oyuncular koştular, çaba sarf ettiler. Ellerinden geleni yaptılar. Öne geçtikten sonra maçı bitirebileceğimiz pozisyonları yakaladık. Erken bitirebilirdik. Hem Fenerbahçe kalecisi engel oldu hem de oyuncularımız bunu sağlayamadı. Ozan Tufan da güzel bir gol attı.” dedi.

“Skor bizim için iyi de değil, kötü de değil” diyen Yalçın, “Önde olan tarafız, arayı bir puan daha açtık. Ligin final bölümü oynanacak, kolay değil. İki ağır maç oynadık, hepsi zor maçlardı. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum, çok mücadele ettiler, çok koştular. Bir puanla ayrılmak zorunda kaldık. Zaman zaman bu tür şansız durumlar maç içinde oluyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Hakem Halil Umut Meler’e tepki

Maçın hakemi Halil Umut Meler’i eleştiren Yalçın, “Hakem Halil Umut Meler rakibi oyuna ortak etmek için her şeyi yaptı. Hakem arkadaştan hiç memnun değiliz, inşallah bir daha kendisini Beşiktaş maçlarında görmek istemiyoruz. Daha önce de bizim maçları yönetti. Biz böyle enteresan maç yöneten hakemlerle oynamak istemiyoruz. Ortadan yöneten, gördüğünü çalan arkadaşlar gelirse çok iyi olur.” diye konuştu.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.