haberkartali.net

Sergen Yalçın, sahaya iniyor

29 Ocak 2020 - 7:54
47 yaşındaki teknik adam Sergen Yalçın’ın bugün Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü olarak duyurulması bekleniyor.

Beşiktaş’ta teknik direktör Abdullah Avcı’yla yolların ayrılmasının ardından Kara Kartal’daki 1 numaralı gündem, Sergen Yalçın olmuştu. Avcı’nın yerine 47 yaşındaki teknik adamı getirmek için düğmeye basan ve yönetimdeki kurmayları aracılığıyla ilk teması kuran Başkan Ahmet Nur Çebi, olumlu geri dönüş almıştı.

Göztepe mücadelesinin ardından önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısından da Sergen Yalçın’ın ismi konusunda ortak karar alınması sonrasında Çebi ve Sergen Yalçın dün Başkan’ın Altunizade’deki ofisinde bir araya geldi. Tarafların, 1,5 yıllık anlaşma konusunda el sıkışmasının ardından kulübün efsane isminin bugün resmen Beşiktaş’ın yeni hocası olarak duyurulması bekleniyor.

Altyapıda da çalışmıştı

Futbol hayatına 1991 yılında Beşiktaş’ın altyapısında başlayan Sergen Yalçın, 1997’de Kara Kartal’dan İstanbulspor’a 5 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. Ardından sırasıyla; Siirtspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Beşiktaş ve Etimesgut Şeker’de forma giyen Sergen, futbol kariyerini 2009 yılında Eskişehirspor’da noktalamıştı.

2009’da Beşiktaş’ın altyapısının başına geçen genç hoca, ardından Siyah-Beyazlılar’ın U-21 ekibini de çalıştırmıştı. Yalçın; teknik adam olarak ise; Gaziantep, Sivas, Kayseri, Eskişehir, Konya, Alanya ve son olarak Yeni Malatyaspor’da görev yapmıştı.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.