haberkartali.net

Sergen Yalçın stoperde kararsız kaldı

18 Temmuz 2020 - 11:21
Beşiktaş’ta Ruiz’in ayrılmasıyla savunma kurgusu da değişiyor. Teknik patron Yalçın, Necip Uysal ile Enzo Roco arasında kararsız kaldı

Beşiktaş’ta nefesler tutuldu, pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisi bekleniyor. Lige son derece kötü bir başlangıç yaptıktan sonra Sergen Yalçın’ın göreve gelişiyle toparlanan siyah-beyazlılar, son iki maç öncesi Şampiyonlar Ligi iddiasını koruyor. Kritik karşılaşma öncesinde siyah-beyazlılarda eksiklerin çokluğu teknik direktör Sergen Yalçın’ı düşündürüyor. Victor Ruiz’in sözleşmesini tek taraflı feshetmesiyle savunma kurgusunda mecburi değişikliğe gidecek olan başarılı teknik adam, derbide Vida’nın partneri olarak hangi oyuncuyu kullanacağı konusunda kararsız kaldı. İki aday var: Necip Uysal ve Enzo Roco.

Ruiz ayrılmadan önce defanstan oyun kurma görevini üstleniyordu. Sergen Yalçın bu yüzden F.Bahçe’ye karşı Necip Uysal’ı kullanarak bu açığı kapatmayı düşünüyor. Ama tecrübeli çalıştırıcının bu kararı vermesine engel olan bir faktör var: Muriç. Fenerbahçe’nin 1,94’lük dev golcüsünün hava hakimiyetini engellemesi için 1,80 boyundaki Necip Uysal’ın yetersiz kalacağı tahmin ediliyor. Kartal’ın 1,92’lik stoperi Roco ise bu yönüyle öne çıkıyor. Sergen Yalçın, yardımcılarıyla yapacağı değerlendirmenin ardından bu ikiliden birine savunmanın göbeğinde görev verecek.

Haber Kaynağı: Türkiye Gazetesi

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.