haberkartali.net

Sergen Yalçın taktik değiştirecek

19 Nisan 2021 - 11:56
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Sivasspor'un formda olmasını dikkate alarak orta sahada taktik değişikliğe gidecek.

Ankaragücü karşısında alınan 2-2’lik beraberlikle kötü görüntü veren lider Beşiktaş, yarın deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçına odaklandı. Puan kaybına kesinlikle tahammülü olmayan Teknik Direktör Sergen Yalçın ekibiyle birlikte rakip analizi yaptı ve orta sahayı güçlendirme kararı aldı. Yalçın, ligde 12 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Sivas karşısında Atiba ve Josef’in yanına Necip veya Dorukhan’ı monte edecek.

Böylece hem rakibin merkezdeki direncini kıracak hem de göbekten gelişebilecek tehlikeli atakların önüne geçilecek. Bu arada Yalçın’ın oyuncularıyla yaptığı toplantıda sert uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Kartal’ın hocası, şampiyonluk havasına erken girme gibi bir durumun asla söz konusu olmadığını ve tüm futbolcuların tamamen sahaya konsantre olmalarını istediği belirtildi.

Aboubakar 11’de

Sakatlığın ardından takımla birlikte çalışmalara başlayan Vincent Aboubakar’ın yapılan son kontrollerinde sorun çıkmadı. Kamerunlu forvet, Sivas deplasmanında ilk 11’deki yerini alacak. Cyle Larin de sol kanattaki yerine geri dönecek. Teknik heyet, 15’er golü bulunan iki futbolcunun yeniden skora katkı yapması bekliyor.

Savunma alarm veriyor

Beşiktaş’ta savunma sıkıntısı dikkat çekiyor. Ligin ikinci devresinin ilk 6 maçında kalesinde 3 gol gören siyah-beyazlılar, sonraki 7 maçta 9 gol yedi. Trabzonspor’dan 2, Antalyaspor’dan 1 gol yedikten sonra tam 4 maç kalesini gole kapatan Beşiktaş defansı, Gaziantep FK maçıyla başlayan periyotta 7 maçın 6’sında kalesini gole kapatamadı ve filelerinde 9 gol gördü.

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.