haberkartali.net

Sergen Yalçın, zaferin perde arkasını anlattı

18 Mart 2021 - 10:15
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Medipol Başakşehir karşısında kazanılan zaferin perde arkasını anlattı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ziraat Türkiye Kupası’nda Başakşehir karşısında kazanılan zaferin tüm futbolculara ait olduğunu belirtirken, “Sizlerle gurur duyuyorum” diyerek soyunma odasında takımı kutladı. Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ’a takımdaki havayı anlatan Yalçın’ın “Futbolcularım limitleri zorlayarak oynuyorlar. Onlara Beşiktaş’ta özel oyuncu olduklarını anlattım. Beşiktaş’ta bulunmamızın amacının 118 yıllık tarihin çıtasını yükseltmek olduğunu yaşadıkları acıları yaşayıp birlikte zaferlere gideceğimizi hatırlattım” dediği öğrenildi.

Takım izni hak etti

Hafta sonunda Fenerbahçe ile derbi maçı olmasına rağmen dünkü antrenmanı tüm futbolcuların istediği üzerine iptal ettiğini de vurgulayan 48 yaşındaki çalıştırıcı sözlerini şöyle tamamladı “Futbolcu vücudunu çok iyi tanır. Dinlenecekse dinlenir. Çalışacaksa çalışır. Başakşehir maçında büyük efor sarf ettiler ve izni hak ettiler. Antrenmanlarımıza bugünden itibaren başlayarak rakibimizin sistemi üzerinden toplantı yapacağız. Fenerbahçe karşılaşması bizim için en önemli maçlardan biri. Çünkü rakibimizde çok yönlü ve teknik oyuncular var. Önlemlerimizi alarak güzel futbol ve bol gol izlettireceğiz.”

Aboubakar sahada olacak

Başakşehir maçında sakatlanarak oyundan alınan Aboubakar‘dan gelen haberler teknik ekibin yüzünü güldürdü. Tedbir amaçlı oyundan alınan ve ilk kontrolleri statta yapılan Kamerunlu futbolcunun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sağ dizine darbe alan ancak sakatlığı ciddi olmayan golcü futbolcu pazar günkü derbide forma giyebilecek.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.