haberkartali.net

Sergen Yalçın’ın hücum oyuncularına etkisi dikkat çekti

30 Temmuz 2020 - 13:28
Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın'ın Siyah-Beyazlı kulübe antrenör olduktan sonra hücum futbolcularına etkisiyle takdir topladı.

Beşiktaş, Süper Lig’i 3. sırada tamamlarken sezon ortasında göreve gelen Sergen Yalçın‘ın Beşiktaş performansı beğeni topladı.

Özellikle hücum futbolcularının performansının Sergen Hoca’nın gelişinin ardından bir hayli arttığı görüldü.

Beşiktaşlı futbolcuların Sergen Yalçın önderliğindeki performansları ise şöyle:

Jeremain Lens: Son zamanlardaki formu ile dikkat çeken Hollandalı kanat futbolcu, Sergen Yalçın’dan önce bu sezon 16 maçta 2 asist üretirken Sergen Hoca göreve geldikten sonra 13 maça çıktı 2 gol ve 2 asist üretti. Zaman zaman sağ bekte de görev alan Lens, Yalçın önderliğinde her 196 dakikada bir skora doğrudan katkı gösterdi.

Diaby: Beşiktaş’ın bu sezon kiraladığı futbolculardan birisi olan kanat futbolcu, teknik direktör değişikliği öncesinde 22 maça çıktı. Başarılı futbolcu, Sergen Hoca öncesinde ligde 2 gol 1 asist üretirken Sergen Hoca sonrasında 15 maça çıkarak 3 gol 1 asist üretti.

Nkoudou: Siyah-Beyazlı ekibe sezon başında katılan Nkoudou, teknik ekibin değişmesi sonrası performansını sayısal anlamda yükseltemeyen tek hücumcu oldu. 25 yaşındaki futbolcu, teknik heyetin değişikliği öncesinde 3 gol 3 asist üretirken sonrasında ise 1 gollük katkıda bulundu.

Tyler Boyd: Sezon başında performansıyla eleştirilen kanat futbolcu, ligde çıktığı hiçbir maçta gol ya da asist üretemezken Yalçın’ın göreve gelmesi sonucunda 13 maça çıkıp 1 gol 1 de asistlik katkı sağladı.

Adem Ljajic: Kara Kartal’ın sahadaki liderleri arasında bulunan Ljajic, Sergen Hoca göreve gelmeden önce bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 22 karşılaşmada 1684 dakika sahada kalırken 4 gol, 6 asist üretti. Sırp futbolcu, teknik direktör değişikliği sonrası koronavirüsü nedeniyle çok fazla süre alamamasına rağmen 3 gol 1 asist üretmeyi başardı. Başarılı futbolcu her 77 dakikada bir gole doğrudan katkı vererek kariyerindeki en verimli performansa Yalçın önderliğinde ulaştı.

Güven Yalçın: Genç forvet, Sergen Yalçın liderliğinde 283 dakika sahada kalıp 1 gol üretirken başarılı çalıştırıcının öncesinde 556 dakikada 1 gollük katkı sağlayarak bu sezon eleştiri oklarını üzerine almıştı.

Burak Yılmaz: Siyah-Beyazlı ekibin sezon içinde kaptanlığını yapan Burak, teknik ekip değişmeden önce 14 maçta 7 gol 2 asist üretirken Sergen Hoca’nın göreve gelmesinin ardından 12 maçta 7 gol 5 asist üretti ve her 81 dakikada 1 gole doğrudan katkı sağlayarak formuyla dikkat çekti.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.