haberkartali.net

Sergen Yalçın’ın Sörloth planı hazır

21 Şubat 2020 - 16:13
Sergen Yalçın stratejisini Norveçli golcü Sörloth üzerinden şekillendiriyor. Yalçın'ın bu noktada en çok güvendiği isim ise Domagoj Vida.

Vodofane Park’ta yarın lider Trabzonspor karşısında olmak ya da olmamak mücadelesine çıkacak Beşiktaş‘ta teknik heyet hücum planları kadar savunma önlemleri üzerinde de duruyor.

Sergen Yalçın, bu sezon ligde 17, toplamda da 22 kez ağları havalandıran Alexander Sörloth’u Domagoj Vida ile durduracak. Genç çalıştırıcı, talebesinden Sörloth’a yakın oynamasını ve rakibine boş alan bırakmamasını istedi. Hırvat stoper de Beşiktaş’ın kader maçına özel olarak hazırlanıyor.

Siyah-beyazlı takım teknik direktörlüğe Sergen Yalçın’ın getirilmesinin ardından oynadığı üç maçta 2 galibiyet ve 1 yenilgi alırken, kalesinde sadece 2 gol gördü. Kartal, buna karşılık 5 kez fileleri havalandırdı. Bir tek kaybettiği Medipol Başakşehir maçında gol atamadı.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.