haberkartali.net

Sergen, zirve hedefini belirledi

04 Şubat 2020 - 9:41
Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın İstanbul'da oynayacağı zorlu 3 karşılaşmayı kazanarak zirvede söz sahibi olmak istiyor.

Beşiktaş‘ta Abdullah Avcı’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturan Sergen Yalçın, ilk maçı olan Çaykur Rizespor deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönmüştü. Beşiktaş’ı yeniden zirve yarışına sokmak isteyen Yalçın hedefini belirledi.

Tecrübeli teknik adam İstanbul’da oynayacağı zorlu 3 karşılaşmayı kazanarak zirvede söz sahibi olmak istiyor. Beşiktaş sırasıyla Gaziantep FK, Medipol Başakşehir (d) ve Trabzonspor ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş’ta büyük bir değişim yaşanmış ve teknik direktör Abdullah Avcı ile yollar ayrılmıştı. Siyah-beyazlı ekibin başına kulüp efsanelerinden Sergen Yalçın getirildi.

Tecrübeli teknik adam çıktığı ilk Süper Lig maçı olan Rizespor deplasmanından da galibiyetle ayrılmayı başardı.

Hedef maç Trabzonspor

Sergen Yalçın Beşiktaş’ı yeniden zirvenin ortağı yapmak isterken hedef maç olarak Trabzonspor’u gözüne kestirdi. Önümüzdeki 3 hafta İstanbul dışına çıkmayacak olan Beşiktaş, sırasıyla Gaziantep FK, Medipol Başakşehir ve Trabzonspor ile karşılacak. Sergen Yalçın bu 3 karşılaşmadan 9 puanla ayrılmak isterken, yeniden şampiyonluğun en büyük adaylarından olmayı hedefliyor.

Yalçın, 2 maçın kazanılması halinde Trabzonspor karşılaşmasına yoğun taraftar desteği ile çıkılacağı ve bu destekle derbiden de galibiyetle ayrılacağı görüşünde.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.