haberkartali.net

Simon Sluga Beşiktaş’a yeşil ışık yaktı

02 Mayıs 2020 - 11:58
Beşiktaş'ın transfer hedeflerinden birisi olan Luton Town kalecisi 27 yaşındaki Simon Sluga, siyah-beyazlılara yeşil ışık yaktı.

 Loris Karius‘la yolları ayırmaya hazırlanan Beşiktaş, yeni kaleci arayışlarına başladı.

Bu doğrultuda rotasını ilk olarak İngiltere’ye çeviren Beşiktaş, Championship ekibi Luton Town’ın Hırvat kalecisi Simon Sluga’yı gündemine almıştı.

27 yaşındaki file bekçisi hakkında çıkan transfer dedikodularıyla ilgili ilk kez konuşurken, siyah-beyazlı camiaya da mesaj yolladı.

Sluga, Beşiktaş’ın kendisine olan ilgisi hakkında, “Herkes Beşiktaş gibi bir takımın kendisiyle ilgilenmesini ister” diyerek siyah-beyazlı kulübe yeşil ışık yaktı.

Henüz resmi temasların başlamadığını belirten Sluga, “Bu konuda kesinlikle hiçbir şey bilmiyorum. Kesinlikle böyle bir kulübün benimle ilgilenmesi ilginç olurdu, ama yine diyorum, kimse benimle temas kurmadı” dedi.

Sluga’nın sözleşmesi 2022’de bitiyor. 2019’da Rijeka’dan 1.7 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Sluga bir dönem Juventus altyapısında da forma giymişti.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.