haberkartali.net

Siyah-Beyazlılar, Başakşehir’i yıktı

17 Mart 2021 - 10:36
Beşiktaş, uzatmalara giden maçta 102. dakikada Cyle Larin'in golüyle Kartal adını finale yazdırmayı başardı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş, Medipol Başakşehir’i uzatmada 3-2 yenerek finale adını yazdıran ilk takım oldu. 17. dakikada Beşiktaş öne geçti. Oğuzhan Özyakup’un pasıyla ceza sahasına giren Aboubakar, Tolga Ciğerci’dan sıyrılarak şutunu çekti ve skoru 1-0 yaptı.

Vida farkı ikiye çıkardı

22. dakikada Beşiktaş farkı 2’ye çıkardı. Soldan kullanılan köşe atışında Oğuzhan, topu N’Koudou’ya gönderdi. N’Koudou’nun ortasında Vida kafayla topu ağlara yolladı: 2-0.

Başakşehir eşitliği yakaladı

2. yarıda Başakşehir üstündü. 60’da Visca’nın ortasında Utku topu çeldi. Seken topu Deniz tamamladı: 2-1. 77’de Deniz’in ortasına Giuliano dokundu ve maçı uzatmaya götürdü: 2-2.

Larin Kartal’ı finale taşıdı

102. dakikada Beşiktaş bir kez daha öne geçti. Ljaic’in pasında ceza sahası ön çizgisinde buluşan Larin yerden vuruşla maçın skorunu ilan etti: 3-2. Beşiktaş kupada ilk finalist oldu.

Aboubakar korkuttu

Başakşehir karşısında Beşiktaş’ın ilk golünü atan Aboubakar, ilk yarının son anlarında dizinde hissettiği ağrı sebebiyle oyundan çıktı. Durumu bugün netleşecek.

Haber Kaynağı: Takvim

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.